Naar de navigatie Naar de inhoud

Wat is uw ervaring met geboortezorg?

Geplaatst op 12 oktober 2016 door - 5074 keer bekeken

Foto Wat is uw ervaring met geboortezorg?

Wij zijn op zoek naar zwangere vrouwen en moeders die maximaal 3 jaar geleden bevallen zijn van hun kindje. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de geboortezorg!

Wij gaan voor betere zorg!

Vanuit Patiëntenfederatie Nederland maken wij ons sterk voor betere zorg. Daarbij zetten wij ons ook in voor een betere geboortezorg. Onder geboortezorg verstaan wij de zorg die verloskundigen, kraamverzorgenden en gynaecologen leveren.

Bent u zwanger of moeder van een kindje dat maximaal 3 jaar geleden geboren is?
Dan nodigen wij u van harte uit de vragenlijst ‘Ervaringen met de geboortezorg’ in te vullen. Via onderstaande link kunt u direct de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 10-15 minuten.

Start met invullen

 

Wat vindt ú belangrijk?

In de geboortezorg verandert er veel. Zo bestaan er sinds kort geboortezorgorganisaties. Deze organisaties bestaan meestal uit één ziekenhuis en bieden verloskundige- en kraamzorg. Met deze vragenlijst gaan we na welke informatie over geboortezorgorganisaties u belangrijk vindt.

We zijn ook benieuwd naar uw ervaring met de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Daarnaast gaan we in deze vragenlijst na welke informatie u belangrijk vindt of had gevonden bij het maken van een keuze voor een verloskundige praktijk of kraamzorgaanbieder.

Uw ervaringen en wensen worden gebruikt om te bepalen welke informatie geboortezorgorganisaties beschikbaar moeten maken voor (aanstaande) zwangeren. Met als doel de geboortezorg verder te verbeteren.

Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen!

Hulp bij kiezen

Filter en sorteer alle zorgaanbieders

Maak een keuze voor een zorgaanbieder door de hele lijst te filteren en sorteren.

Bekijk alle zorgaanbieders

Kies zorg met een keuzehulp

Beantwoord de vragen in de keuzehulp en vind de best passende zorgaanbieder.

Start de keuzehulp


Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Uw naam wordt vermeld op de website bij uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond en is enkel bekend bij de redactie. ZorgkaartNederland respecteert uw privacy.
Met het inzenden van een reactie geeft u aan akkoord te gaan met de gedragcodes.